• Vil du have teksten pÃ¥ vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program pÃ¥ www.adgangforalle.dk - (Ã…bner nyt vindue)

Jeg har, i forståelse med Landstingets Lovudvalg, besluttet at lægge et resumé af de af mine udtalelser, som vil blive optaget i min årsberetning, på hjemmesiden (ombudsman.gl) under punktet NYHEDER.

Da min årsberetning først offentliggøres i det følgende år, har jeg fundet det væsentligt at give offentligheden en mulighed for løbende at følge med i mit arbejde.

Resuméer, som offentliggøres på min hjemmeside, vil indeholde en kort fremstilling af sagens fakta og centrale spørgsmål og af mine konklusioner. Offentliggørelse sker, således at oplysninger om klagere og andre private parter, og andre oplysninger, som vil kunne gøre det muligt at identificere sagens private parter, er udeladt eller anonymi-seret.

Resuméet på hjemmesiden vil blive tilføjet et link til en pdf-version af udtalelsens fuldstændige tekst i den form, som den vil fremgå af årsberetningen.

Læsere af mit nyhedsstof er også velkomne til at kontakte mig eller mine medarbejdere for nærmere information om sagerne.

Vera Leth